Psikoloji Bilimi Kampı

02/09/2024 - 08/09/2024

Tarih:

2-8 Eylül Eylül 2024 (Köy'e geliş 1 Eylül, Köy'den ayrılış 8 Eylül)

Genel Bilgi:

Köyde sosyal, bilişsel, ve gelişimsel psikoloji gibi geniş yelpazede birçok alanı inceleyip tartışacağız. Alanlarında uzman psikoloji profesörleri tarafından verilecek olan bu dersler, sizlerin de katılım sağlayıp fikirler belirteceği grup etkinlikleri ve münazara oturumları eşliğinde olacak. Öğrencileri psikoloji bilimlerindeki temel kavramların yanı sıra, tipik üniversite derslerinde duymayacağınız türden, alandaki güncel trendlere dayalı ileri düzey konularla tanıştırmayı amaçlıyoruz!

Hedef Kitle:

17 ve üstü yaş, psikoloji hakkında bilgi edinmek isteyen herkes için uygundur. Tüm dersler, Türkçe olarak işlenecektir.

Ücret:

Kampın ücreti, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahil koğuşlar için 8450 TL, çadırlar için 6700 TL’dir. Kampta Çarşamba günü tatil günüdür; bu günlerde topluca bir yere gidilebilir. (Efes harabeleri, tekne gezisi, Milli Park gibi). Geziler ücrete dahil değildir. Ücreti ödeyemeyecekler için imkânlarımız dahilinde burs veriyoruz, ancak pandemi imkânlarımızı çok kısıtlamıştır, bütçenizin izin verdiği ölçüde kampımıza katkıda bulunacağınızı umuyoruz. Nesin Matematik Köyü, kâr amacı gütmemektedir. Kurumumuz karşılıklı anlayış ve güvene önem vermektedir. Ekonomik sebeplerle fiyatların Mart'tan sonra değişme ihtimali vardır.

Kontenjan:

35 kişi. Kampın kontenjanı yedek listesiyle birlikte dolmuştur.

İletişim Kişisi:

Barbara Bakircioglu - barbarabakircioglu@nesinkoyleri.org

Başvuru:

Başvurunuz sisteme otomatik olarak aktarılacaktır. Üç gün içerisinde e-posta adresinize başvurunuzun ulaştığına dair bir onay mesajı gönderilecektir. Üç gün içinde bir onay mesajı almamışsanız, bir aksilik oldu demektir, bir daha yazın lütfen. Başvurunuz kabul edildikten sonra kaydınızı yaptırmalısınız, sadece başvuru yapmak yeterli değildir.

Başvuru formu

Kayıt Uyarı:

Başvurular toplu olarak değerlendirilecektir. Başvuru sonucunuz yaklaşık 1 ay sonra e-posta yoluyla iletilecektir. Ödeme ve kayıtla ilgili tüm işlemler başvurunuz kabul edildikten sonra yapılacaktır.

Eğitimciler:

Program:

Program içeriği:

  • Batıl inançlar, safsatalar ve komplo teorileri: Bilim dışı inanışların bilimsel açıklamaları – Dr. Eren Günseli
  • Gruplar arası ilişkilerin karanlık yüzü: Biz karşısında siz – Dr. Çiğdem Bağcı
  • Göz ardı edilen yüz hareketleri: Dinamik yüz bilgisinin sinirsel temsilleri – Dr. Nihan Alp
  • Unutmanın ve hatırlamanın bilimi  – Dr. Çağla Aydın
  • Psikolojik dayanıklılık: Riskler ve koruyucu faktörlerin hassas dengesi – Dr. Feyza Çorapçı