Liseler İçin Düşünmeyi Öğrenmek Ve Anlamak Üzerine Aratatil Kampı

22/01/2024 - 28/01/2024

Tarih:

22-28 Ocak 2024 (Köy'e geliş 21 Ocak, Köy'den ayrılış 28 Ocak)

Genel Bilgi:

Öncelikli olarak geometri ve matematikte temel kavramlara yer verilecektir. Ardından bazı bahanelerden yola çıkarak kimi zaman yeni kavramlara değinilecek, kimi zaman da bilindik konular daha derinlemesine ele alınacaktır. Süreç boyunca "neden" ve "nasıl" soruları sorarak bunlara cevap aramakla meşgul olacağız. Katılımcıların soru sorma konusunda rahat olması kavrayışın derinleşmesine yardımcı olacaktır. Zorlanmak ve yorulmak sürecin doğal bir parçası olabilir.

Amaç:

Hem matematik öğreniminin, hem de günlük yaşantının temelinde olan, ancak zamanla unutulan "düşünmek", "anlamak" ve "öğrenmek" kavramlarının öğrenciye yeniden hatırlatılması ve deneyim kazandırılması hedeflenmektedir.

Hedef Kitle:

8'inci sınıfı bitirmiş herkes katılabilir.

Ücret:

Kampın ücreti, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahil koğuşlar için 7900 TL'dir.

Kontenjan:

35 kişi. Kampın kontenjanı yedek listesi ile birlikte dolmuştur.

İletişim Kişisi:

Barbara Bakircioglu - barbarabakircioglu@nesinkoyleri.org

Başvuru:

Başvurunuz sisteme otomatik olarak aktarılacaktır. Üç gün içerisinde e-posta adresinize başvurunuzun ulaştığına dair bir onay mesajı gönderilecektir. Üç gün içinde bir onay mesajı almamışsanız, bir aksilik oldu demektir, e-posta yazın lütfen. Başvurunuz kabul edildikten sonra kaydınızı yaptırmalısınız, sadece başvuru yapmak yeterli değildir.

Başvuru formu

Kayıt Uyarı:

Belli aralıklarla başvurular değerlendirilir ve sonuçları e-postayla iletilir. Ödeme ve kayıtla ilgili tüm işlemler başvurunuz kabul edildikten sonra yapılacaktır.

Eğitimciler: