Sanat Felsefesi Yaz Kampı

29/08/2022 - 03/09/2022

Tarih:

29 Ağustos – 3 Eylül 2022 (Köye geliş 28 Ağustos, Köyden çıkış 3 Eylül 2022)

Amaç:

Kampın amacı felsefenin temel alanlarından olan sanat felsefesi ve estetik üzerine filozofların görüşlerini irdelemek. Filozofların sanat eserleri üzerine incelemelerini tartışmak.

Hedef Kitle:

Felsefe, sanat felsefesi ve estetiğe ilgi duyan, felsefe ve diğer branşlardan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri.

Ücret:

Kampın ücreti, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahil koğuşlar için 2925, çadırlar için 2225 TL’dir.

Kontenjan:

30 kişi.

İletişim Kişisi:

Barbara Bakırcıoğlu – barbarabakircioglu@nesinkoyleri.org

Kayıt Uyarı:

Başvurular toplu olarak değerlendirilecektir. Başvuru sonucunuz yaklaşık 1 ay sonra e-posta yoluyla iletilecektir.
Ödeme ve kayıtla ilgili tüm işlemler başvurunuz kabul edildikten sonra yapılacaktır.

Başvuru:

Başvurunuz ulaştığında, başvurunuzu aldığımıza dair bir onay mesajı göndereceğiz. Eğer üç dört gün içinde mesaj almamışsanız lütfen bir daha yazın, başvurunuz muhtemelen elimize geçmemiştir.

Başvuru formu

Eğitimciler:

Program:

 

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
10:00- 12:00 Fenomenoloji ve estetik (EŞ) Doğa ve Sanat (ÇY) Antroposen’de kuram ve sanat (I) (ÖE) Duygu, duygulanım ve duygusal emek (ZTT) Praksis olarak eleştiri ve estetik (MŞ)
14:30-17:00 İmaj teorisi ve dijital teknoloji (EŞ) Ekolojik Kriz, Dünya ve Sanat (ÇY)  Antroposen’de kuram ve sanat (II) (ÖE) Samimiyet ve otantik kendilik ideali: Bartleby (ZTT) Kendilik kültürü ve estetik (MŞ)
Film Gösterimi: Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir (2012) Film Gösterimi: Pelin Esmer belgeselleri: Oyun, (2005); Kraliçe Lear (2019)