Ortaokullar İçin Cebir Kampı

04/06/2022 - 05/06/2022

Amaç:

Öğrencileri soyut matematikle tanıştırmak.

Hedef Kitle:

7 ve 8'inci sınıf öğrencileri ve aileleri

Ücret:

Bir ebeveyn ve bir çocuk için kampın ücreti, dört öğün yemek, konaklama (cumartesi gecesi), dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahil özel odalar için 1600 TL’dir. Bir ebeveyn ve bir çocuk için çift kişilik yataklı özel odalarımızdan birisi ayrılacaktır. Birden fazla yetişkinle kampa katılmak isterseniz ek ödeme yaparak ek yatak koyabileceğimiz odalarda kalabilirsiniz. Ek ödeme kişi başı günlük 280 TL’dir. Cuma günü giriş yapmak isterseniz ebeveyn başına ek 280 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Kontenjan:

20 aile. Kontenjan dolmuştur.

İletişim Kişisi:

Çiğdem Şahin - cigdemsahin@nesinkoyleri.org

Başvuru:

Belli aralıklarla başvurular değerlendirilir ve sonuçlar e-postayla iletilir. Başvuru sonucunuz başvurduğunuz tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde e-posta yoluyla iletilecektir. Ödeme ve kayıtla ilgili tüm işlemler başvurunuz kabul edildikten sonra yapılacaktır. Başvuru formunu öğrencilerin doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt Uyarı:

Koronavirüsle ilgili aldığımız önlemler ve uyulması gereken kurallar için https://nesinkoyleri.org/koronavirus-tedbirleri/ bağlantısını incelemenizi rica ediyoruz.

Eğitimciler:

Ali Nesin ve matematikçi akademisyenler,

Program:

Dersler, Cumartesi 13-17, Pazar 09-13 arasında yapılacaktır. Başvuru sırasında gelmek istediğiniz programları seçebilirsiniz.

Cebir
Tarih: 4-5 Haziran 2022