Öğretmenler için Matematiksel Araştırma Deneyimi Yaz Kampı (Oyunlar, Bulmacalar ve Matematiksel Analizleri)

13/07/2020 - 19/07/2020

Tarih:

13-19 Temmuz 2020 (Köy'e geliş 12 Temmuz, Köy'den ayrılış 19 Temmuz 2020)

Genel Bilgi:

Sevgili Öğretmenler,

Koronavirüs illeti hepimizin malumu. Çok zor bir karar vermemiz gerekti. Hem sizin geleceğiniz için, hem misyonumuz için, hem de finansal durumumuz için çok zor bir karar. Bu ortamda bir yaz kampı yapmak çılgınlık, çılgınlık olmasa bile büyük sorumluluk. Bu sorumluluğu üstlenemedik, üstlenmeye hakkımızın olduğunu da düşünmüyorum. Geciktik çünkü çok istemeye istemeye verdik bu kararı. Antropoloji Yaz Kampı programı da iptal edildi maalesef. Kayıt yaptıran ve ödeme yapan tüm başvuru sahiplerine ödemeleri iade edilecektir.

Seneye daha sağlıklı bir dünyada görüşmek umuduyla.

Ali Nesin

Amaç:

Bu programda, öğrencileri matematik alanında araştırma projesi hazırlayan öğretmenlere matematiksel araştırma deneyimi kazandırmayı amaçlıyoruz.

Çeşitli bulmacaların ve oyunların matematiksel analizlerine odaklanan araştırma örneklerini inceleyip yenilerini nasıl yapabileceğimizi tartışacağız.

Hedef Kitle:

Orta okul ve lise matematik öğretmenleri.

Ücret:

Çadır konaklaması: 1175 TL Koğuş konaklaması: 1575 TL Tek kişilik özel oda konaklaması: 2300 TL Çift kişilik ya da 1+1 özel oda konaklaması (kişi başı): 1880 TL. Ücrete, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahildir. Geziler, ücrete dahil değildir.

Kontenjan:

40 kişi

İletişim Kişisi:

Aycan Şahin - aycansahin@nesinkoyleri.org

Kayıt Uyarı:

Başvurunuz sisteme otomatik olarak aktarılacaktır. En geç iki gün içerisinde belirttiğiniz e-posta adresinize başvurunuzun ulaştığına dair bir onay mesajı gönderilecektir. Eğer bu süre zarfında onay mesajı almamışsanız, bir aksilik oldu demektir, bizimle doğrudan iletişime geçin lütfen (aycansahin@nesinkoyleri.org). Başvurunuz kabul edildikten sonra kaydınızı yaptırmalısınız, sadece başvuru yapmak yetmemektedir.

Eğitimciler: