Portfolyo Geliştirme Atölyesi

27/11/2017 - 10/12/2017

  • Tarih27 Kasım – 10 Aralık 2017 (Köy`e geliş 26 Kasım, Köy`den ayrılış 10 Aralık`tır.)
  • AmaçPortfolyo gelişimi, üretimi güçlendirmek, üretim sürecini birlikte deneyimlemek.
  • Hedef KitleResim ve heykel bölümlerinde okuyan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, sanat bölümü mezunları, yurtdışındaki okullara portfolyo hazırlayan öğrenciler, sergi hazırlığında olan genç sanatçılar, üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerine hazırlanan lise öğrencileri ve lise mezunları.
  • Kontenjan20 kişi
  • Ücret Etkinligin koğuş ücreti 1.810 TL, tek kişilik özel oda ücreti 2.580 TL, 1+1 ya da çift kişilik oda ücreti, kişi başı 2.090 TL`dir. Ücrete, dört öğün yemek, konaklama, dersler ve her türlü temel ihtiyaçlar dahildir.
  • Genel Bilgi2 hafta sürecek olan etkinlikte, her haftayı ayrı bir eğitmen sürdürecektir. Gün içindeki program, desen ve proje atölyeleri olarak iki bölümden oluşur. Dersler 4 saat sürecektir, gün içindeki ders saati toplam 8`dir. Ders saatleri dışında film gösterimleri, sunumlar gerçekleşecektir.
    Yeterli başvuru olmadığı için maalesef etkinlik iptal edilmiştir.
    Kayıt: Öncelikle online başvuru yap bölümünden başvuru yapmanız gerekmektedir. Belli aralıklarla başvurular değerlendirilir ve sonuçları e-postayla iletilir. Ödeme ve kayıtla ilgili tüm işlemler başvurunuz kabul edildikten sonra yapılacaktır
    Not:
    Portfolyolarınızı nesinsanatkoyu@gmail.com adresine iletiniz.
    Koy`e gelirken yanınızda dizüsütü bilgisayar ya da tablet getirmeniz rica olunur.

    Desen atölyesi: Deneysel, doğaçlama desen teknikleri, çeşitli baskı teknikleri, kolaj ve model çalışması gibi yöntemler kullanılacak, çağdaş/güncel sanatttan örnekler gösterilerek, katılımcıların desene farklı bakış açıları ve yeni yöntemler, teknikler kullanmaları sağlanacaktır.

    Proje Atölyesi: Her katılımcı, üzerinde çalışmakta olduğu  konuları, kavramları, resimsel, kavramsal, ya da güncel sanat pratikleriyle devam ettirebileceği ya da yeni başlayacağı bir ya da bir kaç proje üzerinde yoğunlaşacaktır. Tartışma, kritik ve sunumları da içeren bu atölye bireysel işlerin güçlendirilmesi ve üretilen çalışmaların porfolyoda yer alabilecek nitelikte olmasını hedeflemektedir. Etkinlikte, bir haftalık çalışma sonucunda bir ya da birkaç sunum yapılacaktır. Başvuranlardan portfolyoları, cv, ve yaptıkları işlerden örnekler istenmektedir. .

    Eğitmenler: Fulya Çetin, Neriman Polat