Kendime Bir İyilik Yapıyorum!

23/10/2017 - 29/10/2017

  • Tarih: 23-29 Ekim 2017 (Köy`e geliş 22 Ekim, Köy`den ayrılış 29 Ekim 2017)
  • Amaç: Gündelik yaşamın koşturmacası içinde ihmal ettiğiniz kendinize birazcık iyilik yapmak için ayıracağınız bir haftanız varsa, sizi 23-29 Ekim`de Nesin Matematik Köyü`ne bekliyoruz. Atölye çalışmamızın amacı, gerginlik, yorgunluk ve zaman zaman çaresizlikten katılaşmış bedenlerimize `bir iyilik, bir güzellik` yapmanın yollarını hep birlikte araştırmak, içimizdeki terapisti uyandırmak ve kendimizin doktoru olmaya doğru bir adım atmak. Hedefimiz, bir haftalık çalışma sonrasında evlerimize hamur kıvamında dönmek ve sonrasında evde kendi kendimize yapacağımız minicik dokunuşlarla bu iyilik, güzellik halinin kalıcı olmasını sağlamak.
  • Hedef Kitle: 18 yaşını doldurmuş, kendine iyilik yapmak, şefkat göstermek isteyen herkes.
  • Kontenjan: 20 kişi
  • Ücret: Etkinliğin ücreti konaklama tiplerine göre değişmektedir.Ödemeye konaklama, yemek, temel ihtiyaçlar ve eğitim fiyatlara dahildir.Tek kişilik oda konaklaması (tek kişi için): 1.700 TLÇift kişilik oda konaklaması (iki kişi için): 2.800 TL

1+1 oda konaklaması (tek kişi için): 1.400 TL

Koğuş konaklaması (tek kişi için): 1.300 TL

  • Genel Bilgi: Kraniosakral terapi, lenf drenajı, farkındalık, yoga, akupunktur noktaları , enerji ve nefes çalışmaları gibi farklı disiplinlerden yararlanarak oluşturduğumuz programımızı, yormayan anatomi bilgileriyle destekleyerek keyifli bir havada uygulayacağız. Bedenimizde neler olup bittiğini hep birlikte farkedeceğiz, ufak aksaklıkları gidermek için basit yöntemler öğreneceğiz; öğrendiklerimizi kendimize ve birbirimize uygulayacağız. Sıkışmış omurgalarımızı açacağız, belimizi, boynumuzu, omuzlarımızı rahatlatacağız.Atölye çalışmamızda gün boyu hareketli olacağız, keyfimizce eğilip kalkacak, esneyip gerineceğiz. Dolayısıyla kendinizi rahat hissedeceğiniz giysiler seçmenizi öneririz.Not: Atölye çalışmamızın bir günü, yakın çevredeki ilgi çekici mekanları (Efes, Selçuk vs.) ziyarete ayrılacaktır. Katılım isteğe bağlıdır.
  • Eğitmenler: 
    Günseli Kartay – Manuel Terapist, Upledger Institute, Barral Institute, Chikly Institute, ABD
    Zennure Durukal – Manuel Terapist, Upledger Institute, UK, Yoğun Bakım Uzman Hemşiresi, Londra, UK

    Ne yapacağız, nasıl yapacağız: Kraniosakral terapi, lenf drenajı, iç organ manipülasyonu, eklem manipülasyonu, farkındalık, yoga, şiatsu, enerji ve nefes çalışmaları gibi farklı disiplinlerden yararlanarak oluşturduğumuz programımızı, yormayan anatomi bilgileriyle destekleyerek keyifli bir havada uygulayacağız. Bedenimizde neler olup bittiğini hep birlikte farkedeceğiz, ufak aksaklıkları gidermek için basit yöntemler öğreneceğiz; öğrendiklerimizi kendimize ve birbirimize uygulayacağız. Sıkışmış omurgalarımızı açacağız, belimizi, boynumuzu, omuzlarımızı rahatlatacağız.
    Ayrıca her katılımcı, eğitmenlerimizden bir  full kraniosakral seansı alacak.
    Atölye çalışmamızda gün boyu hareketli olacağız, keyfimizce eğilip kalkacak, esneyip gerineceğiz. Dolayısıyla kendinizi rahat hissedeceğiniz giysiler seçmenizi öneririz.